Health Holistic beauty & skincare

Mission: sundt hår

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er gået igang med en ny mission. Mission: sundt hår! 
Jeg har i flere år fået afbleget lyse striber i mit hår og det kan VIRKELIG mærkes efterhånden hvor meget det har slidt på håret. Mit hår er blevet tørt og slidt, og det er not so fedt. Så derfor vil jeg gerne have sundt og naturligt hår nu.
For at få det har jeg nogle få tricks, jeg vil prøve at efterleve for at få et sundere hår.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Rede mit hår, som altid, morgen og aften

2.
Bruge kokosolie som en hårkur 1 gang om ugen cirka (prop noget kokosolie i håret, sæt det op i en knold og sov med det – skyl det ud næste morgen når du er i bad)

3.
Prøve at minimere mit antal af bade om ugen, da hår faktisk er selvrensende og det slider på håret jo oftere man bader

4.
Som jeg altid har gjort, lade være med at føntørre, krølle/glatte, bruge alverdens stylingprodukter osv.

5.
Jeg har lige købt disse nye hårelastikker, som jeg læste om inde på Emma Martiny’s blog. “The O”, disse skulle ikke være lige så “hårde” for håret og man kan undgå at få den der “streg/knæk” i håret, som man ellers får når man har sat en hestehale

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6. Bruge hår olie efter man har været i bad, for at give det godt med pleje. De sidste par år har jeg brugt “Morrocan oil’s” hårolie, men jeg er ved at løbe tør for den og går derfor og pønser på at lave min egen, da jeg så en opskrift den anden dag bestående af jojobaolie, e-vitamin og rosmarinolie (jeg skal nok lave et indlæg om dette, hvis jeg beslutter mig for at lave den!)

7. Udover alle de dersens mere lige til “to do” råd, så er en anden vigtig ting selvfølgelig også at spise sundt og drikke masser af vand!

Har I ellers nogen tips og tricks til sundt og naturligt hår? 🙂

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Camilla Julie
  September 17, 2015 at 8:16

  Jeg kæmper virkelig også med at få mit hår sundt 🙂
  Det er altså ikke bare liiige 😉
  Så held og lykke!

  http://camillajulie.looklab.dk/

  • Reply
   Camilla Tromborg
   September 17, 2015 at 11:35

   Tak, og i lige måde 😀 ja det er altså en længerevarende proces, men det skal nok blive godt i sidste ende 😉

 • Reply
  Karina
  September 17, 2015 at 16:23

  Bruger en god shampoo og balsam 🙂 Bruger helst ikke for mange varme produkter og ‘parfume og parabener i mit hår da det hurtigt ødelægger det 🙂

 • Leave a Reply