Copenhagen

Mit Frederiksberg (del 1)

Nu er det ikke fordi at jeg bor på Frederiksberg, eller er så kendt derinde (endnu). Men jeg studerer der (på CBS) og jeg arbejder der (i Frederiksberg Centeret). Så jeg er efterhånden ret vant i den dejlige by. For den er virkelig dejlig, og nu da jeg er flyttet tæt på – det tager ikke mere end 10 minutter for mig at cykle dertil, skal jeg udforske byen ENDNU mere. Men, her er allerede en del anbefalinger til det dejlige Frederiksberg.

Falkonér Allé 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Berthels Kager (Falkonér Allé 54)
Denne fine og hyggelige café, (som blandt andet er en perfekt lille studie café, hvis man vil sidde og læse og lave lektier), har nogle lækre hjemmelavede kager og boller, og man kan få grød og det hele, og så er det ikke engang så dyrt igen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forno A Legna (Falkonér Allé 42)
Dette sted laver simpelthen de LÆKRESTE pizza’er! Stedet er ikke synderligt stort og om aftenen er der altid maaange mennesker der står i kø, så det skal man lige medregne, men pizza’erne er bare SÅ gode, og de er blevet kåret som “byens bedste” af AOK. Tilmed er pizza’erne ikke så dyre, tror de ligger til omkring de 80,-.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Sandwich & Burger Copenhagen (Falkonér Allé 26)
Dette lille sandwich sted (som ligger nærmest lige overfor Frederiksberg Centeret/metroen), laver de lækreste sandwich, bagels, salater osv. og til overkommelige priser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frederiksberg Centeret
Selvfølgelig skal Frederiksberg Centeret også lige have sin plads. Her er der både caféer (Holm’s café, Joe & the juice, Palæo og 42Raw) og butikker. Og jeg bruger mange timer i dette center, da det også er min arbejdsplads 😉

Gammel Kongevej

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Creative Space (Gml. Kongevej 154)
Dette er det hyggeligste lille sted, hvor man kan male på keramik. Du kan male kopper, skåle, tallerkener og meget mere og så få det med hjem. Samtidig med at du sidder og maler og hygger med en god ven, søster eller mor, kan du få dig en kop kaffe eller te – SÅ hyggeligt sted! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maude’s (Gml. Kongevej 164)
Den sødeste og fineste lille te-salon. Her kan man få SÅ mange forskellige te varianter og lækre kager til, og så er det tilmed også bare den fineste café!

Frederiksberg natur og arkitektur
Udover små hyggelige caféer og steder, har Frederiksberg også nogle af de fineste bygninger, og selvfølgelig – Frederiksberg Have, som er en af Danmarks fineste hvis man spørger mig 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply