Health Holistic beauty & skincare

MK Olie

Skærmbillede 2016-03-11 kl. 10.33.56

I går var jeg til et lille event i Magasin med min mor (igen, igen) hvor vi hørte om ‘Joe and the Juice cleanse juicekuren’ og ‘MK (Maybritt Krewald) olierne’. Super inspirerende, især MK olierne. Maybritt Krewald fortalte om hvordan man kan få smuk hud, og en krop der fungerer optimalt ved at smøre den indefra med forskellige gode olier. Hun startede sit foredrag ud med at vi skulle tage et shot som bestod af hendes olie og hendes aronia juice.

Jeg blev så fascineret af hvor virkelig sundt det lød for kroppen at fylde den med de her essentielle olier, at jeg blev nødt til at købe en olie og en juice med hjem – sådan at jeg kan tage 1-2 shots af det hver dag.

Skærmbillede 2016-03-11 kl. 10.34.55

Jeg endte med at købe ‘W’ olien (da den skulle indeholde flest gavnlige fedtsyrer) og ‘N’ aronia juicen, da den indeholder endnu flere gode sager end ‘A’ juicen (som mere bruges til at gøre ‘shottet’ mere appetitligt, hvis børn/unge skal tage det).

Min plan er at så snart jeg kommer hjem fra min ferie, så går jeg igang med at tage 1 shot en gang om dagen (evt. øger mængden til 2 shots) og så vil jeg lave et indlæg når jeg har brugt olien og juicen op, om jeg kan se og mærke nogen forskel på min hud og krop.

Skærmbillede 2016-03-11 kl. 10.36.16W olien kan købes lige her og N juicen kan købes her.

(*dette indlæg indeholder affiliate links)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply