Personal

Much to do

Skærmbillede 2016-04-26 kl. 12.52.32Jeg beklager stilheden herinde i det sidste stykke tid, men weekenden var fyldt med teambuilding med arbejdet om fredagen, arbejde hele lørdagen og så blev jeg syg lørdag aften og har ligget syg siden da, øv øv. Og det er virkelig dårlig timing, for jeg har også travlt med at få styr på eksamensopgaverne lige for tiden. Men, det er der ikke så meget at gøre ved. Jeg glæder mig bare over de ting der er at se frem til – såsom tapas aften med mine bedste veninder på torsdag, familie fødselsdagshygge på lørdag og om kun 17 dage går turen til London med min dejlige kæreste! Jeg har lavet en fuld plan over hvad vi skal nå at se og lave i London, og jeg kan slet ikke vente med at komme tilbage til fantastiske England.

I’m sorry for it having been so quiet in here lately, but the weekend was completely filled with teambuilding with my work on friday, work all saturday and then I got sick and have been sick since. It is really bad timing, since I am busy with my exam assignments at the moment. But, nothing to do about that. I am just looking forward to the things I can soon enjoy – like having a tapas night with my best friends on thursday, familie birthday dinner on saturday and in only 17 days I am going to London with my lovely boyfriend. I have made a plan about everything that we are going to see and do in London, and I cannot wait to get back to wonderful England.

Hope you are all doing great and are enjoying your day!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply