Health Inspiration Videos

MY GOTTA-SEE DOCUMENTARY LIST

Jeg elsker dokumentarer. Som I ELSKER. Især dokumentarer der omhandler noget med kroppen, sindet, sundhed, miljøet. Elsker, elsker, elsker. Jeg har før delt flere gode dokumentarer som jeg har set, og som jeg kan anbefale, og lige pt. har jeg mig en lille liste med dokumentarer, som jeg gerne vil se. Min hensigt er selvfølgelig at skrive et lille indlæg efter jeg har set de forskellige dokumentarer, men jeg tænkte at jeg lige så godt kunne dele hvilke dokumentarer jeg gerne ville se – hvis nu at dette kunne være noget for nogen af jer derude også.
Og, hvis I har gode idéer til nogle gode dokumentarer, så skriv endelig en kommentar, det vil jeg kun blive glad for!

I love documentaries. As in LOVE. Especially those about the body, the mind, health, the environment. Love, love, love. I’ve shared several good documentaries before, which I can definitely recommend, and at the moment I have a little list of documentaries I want to watch. But I thought that I might just as well share them with you guys – perhaps it could be something you would like to watch as well. And if you have any good documentaries I must watch, please share them in the comments, that would be awesome!

1. The Connection

Denne her fik jeg anbefalet af Ida forleden, og jeg skrev den straks under øret! Den skulle omhandle det med hvordan at vi via vores tanker og følelser kan påvirke hele vores krop og vores fysiske helbred. At man ved hjælp af sig selv både kan skade sig selv og skabe sygdomme i sin krop, og at man samtidig også kan kurere sig selv. Det lyder sindssygt interessant, og er bestemt noget jeg vil dykke længere ned i.

This one I got recommend by Ida the other day, and I immediately wrote it down in my mind! It should be about how we through our thoughts and feelings can affect our body and our physical health. By your thoughts and feelings you can either hurt yourself by creating illness in your body, or you can cure yourself. It sounds so interesting, and is definitely something I want to dig deeper into. 

2. E-motion

Som jeg har læst mig frem til, så minder denne her også meget om The Connection. Igen er det om hvordan at vores tanker påvirker vores fysiske helbred. I dette tilfælde, er fokus vidst på hvordan negative tanker kan gøre os syge.

As I’ve read, this should be a little bit like The Connection. Once again it’s about how our minds and thoughts affects our physical health and wellbeing. In this case, focus should be upon how our negative thoughts can make us sick.

3. Minimalism

Hvis du interesserer dig lidt for minimalisme, så kan du næsten ikke undgå at have hørt om denne film og om de to fyre bag! Joshua og Ryan er blevet kendt som ‘The Minimalists’, og de har både blog og podcast omkring det at leve et minimalistisk liv. Dokumentaren skulle handle om det samme; at leve et liv med minimale ting, men med fokus på de ting der virkelig betyder noget for en i livet.

If you are just a little bit interested in minimalism, you must have come across this movie and the two guys behind it! Joshua and Ryan has been known as ‘the Minimalists’, and they both have a blog and a podcast where they talk about living a minimalistic life. The documentary should be about the same thing; living a life with minimal stuff and things, and instead focus on the things that really matters in life.

Read also: Food Choices documentary

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply