Food

My new Favourite Tea

skaermbillede-2016-11-23-kl-14-34-23

Dem som kender mig ved godt at jeg er en te-person uden lige. Jeg drikker ikke kaffe, overhovedet ikke. Jeg drikker max en chai latte eller en caffe latte engang imellem, men det er ret sjælendt. Men te, det elsker, elsker, elsker jeg! Og jeg drikker op til flere kopper grøn te om dagen, især her om vinteren. Te er bare noget af det hyggeliste at sidde og varme sig med, og sidde og nippe til. Til dagligt drikker jeg en helt standard grøn te, både fordi jeg godt kan lide smagen og fordi at det skulle være rigtig godt for en. Men når jeg skal hygge mig eller forkæle mig selv rigtig godt, så kan jeg godt lide at drikke søde teer med honning i, mhmmm!

Så forleden var jeg hjemme hos min kærestes forældre og spise og så fik vi en kop te efterfølgende – og jeg fik den te på ovenstående billede ‘grøn te med karamel’ fra Tante T, og hold nu lige fast! Den duftede ikke mindst fantastisk skønt af karamel, men den smagte også super godt. Så den smuttede jeg altså lige forbi Tante T i Torvehallerne og købte i går, for den måtte jeg bare eje derhjemme også. Så hvis I også er te mennesker, så skal I næsten unde jer selv at smage denne (hvis I vel og mærket er til duften af karamel), for den er virkelig skøn.

skaermbillede-2016-11-23-kl-14-34-56

Those who know me, know that I’m a big tea-person. I don’t drink coffee, not at all. Sometimes I drink a chai latte or a caffe latte, but that is not that often. But I love, love, love tea! And I drink up to several cups a day of green tea, especially during the Winter. Tea is just so cozy to sit and warm yourself up with. Daily I drink a standard green tea, both because I like the taste and because it should be good for you. But when I’m having a cozy time or am spoiling myself, I like to drink some sweet tea with honey, mhmm! 

So the other day my boyfriend and I ate at his parents house and afterwards we got a cup of tea – and I got the tea on the above picture ‘green tea with caramel’ from Tante T, and wauw! Not only did it smell amazing of caramel, but it also tasted really good. So yesterday I stopped by Tante T in Torvehallerne (in Copenhagen, right next to Nørreport Station), because I just had to get that tea. So if you are tea persons, just like me, I recommend you to try this one (but you should like the smell of caramel), because it’s wonderful.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  EVERYDAY HAPPINESS - CAMILLA TROMBORG
  November 28, 2016 at 7:30

  […] (I also bought my new favourite tea, which I wrote a blog post about here) […]

 • Reply
  TEA TIME - CAMILLA TROMBORG
  February 13, 2017 at 11:25

  […] Read also: My new favourite tea  […]

 • Leave a Reply