Health Inspiration

NEW FAVOURITE – MINI BLENDER

Her er min nyeste (okay, lidt løgn, for jeg købte faktisk denne her tilbage i december) favorit ting! En mini smoothie-blender-maskine! Og jeg elsker den! Jeg elsker at lave smoothies, men har aldrig følt særlig meget for opvasken af vores store blender, som man skal tage sig af efterfølgende. Jeg havde set utrolig mange youtubere der havde de her smarte mini blendere (Nutribullet er et meget kendt mærke), men det kostede bare en hulens masse penge og det følte jeg ikke lige for at bruge på det.

Men så en dag da jeg var nede og handle med min kæreste i Føtex, så havde de denne her på tilbud til sølle 200 kr. ! Den røg straks med hjem, og jeg har simpelthen været så glad for den. Det er super let at lave en hurtig smoothie, og mega nemt at gøre rent. Der følger også låg med, så man kan tage den med på farten. Det er ikke noget jeg har benyttet mig så meget af indtil videre, men det tænker jeg at jeg kommer mere til til sommer når det bliver dejlig varmt.

Bare et lille tip, hvis du også kender til følelsen med at være liiidt for doven til at gøre en kæmpe blender ren, så kan denne maskine virkelig anbefales! Og jeg får drukket dobbelt så mange smoothies som jeg førhen har gjort, hvilket jeg elsker – for der er intet bedre end bare at drikke en smoothie fyldt med sunde næringsstoffer og vitaminer! Du kan finde blenderen lige her.

Here is my newest (okay, that’s a lie, I actually bought this back in december) favourite thing! A mini-smoothie-blender-machine! And I love it! I love to make smoothies, but I’ve always hated doing the cleaning afterwards when making smoothies in our big blendet. And I’ve seen a lot of youtube’s using these small blenders (NutriBullet is a very well known brand), but I just found it too expensive.

But one day my boyfriend and I were buying groceries in Føtex and I fell over this machine for only 200 DKKR. I bought it and I’ve been so happy for it. It’s super easy to make a quick smoothie, and so easy to clean. It also came along with this lid, so that you can bring it along with you if you have to go somewhere. I haven’t used that so far, but I think that when Summer comes and it gets warmer I’ll use it.

Just a little tip, if you also know the feeling of being too lazy to clean a giant blender, then this machine can truly be recommended! And I’m getting twice as many smoothies into my body, which I love – because there’s nothing better than drinking a smoothie filled with nutrients and vitamins! You can find the blender right here.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    NEW FAVOURITE - EVA SOLO WATER BOTTLE - CAMILLA TROMBORG
    March 28, 2017 at 5:15

    […] Read also: New favourite – mini blender […]

  • Leave a Reply