Travels

New York Photo Diary

Skærmbillede 2016-08-22 kl. 00.02.25(Central Park)

Skærmbillede 2016-08-22 kl. 00.02.52

Skærmbillede 2016-08-22 kl. 00.07.11

Skærmbillede 2016-08-22 kl. 00.13.57(Some really good waffles for breakfast at Le Pain Quotidien)

Skærmbillede 2016-08-22 kl. 00.19.37(I’m in love with the buildings in New York)

Skærmbillede 2016-08-22 kl. 00.19.57

Skærmbillede 2016-08-22 kl. 00.09.14(The view from the top of the Rockefeller Center, simply amazing)

Så er vi kommet hjem fra vores dejlige ferie til New York. Vi har fået set så meget og gået byen rundt dag ud og dag ind, så vores fødder var helt færdige til sidst. Så det er nu skønt at være hjemme i Danmark igen. Jeg har en masse billeder derfra, og nogle video klips, men her får I lige nogle få nogle til at starte med. Nu glæder jeg mig egentlig bare til at komme igang med at muligt igen. Jeg har tonsvis af bøger jeg gerne vil læse, jeg vil gerne udforske København meget mere, snart starter jeg på 5. semester, jeg skal også starte på et online sundhedskursus, jeg vil skrive mange flere blog indlæg og lave videoer, og så vil jeg også gerne blive bedre til at fotografere. Ak ja, så jeg har skam nok at tage mig til – og det er skønt!
Jeg håber at I alle har det fantastisk!

So we have finally arrived home after our wonderful holiday to New York. We have seen so much and walked so much so our feet were really sore at the end. So now it is wonderful to be back home in Denmark again. I have a lot of pictures from New York, and some video clips, but first you just get to see a little bit of the pictures. Now I am looking forward to getting started with a lot of things. I have so many books that I want to read, I want to explore Copenhagen even more, soon I’ll begin at my 5th semester, and I will also begin at an online health course, I want to write more blog posts and make videos, and I also want to become better at taking pictures. So yeah, I have enough things to do – which is wonderful! 
I hope that you are all doing wonderful!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply