Copenhagen Happiness

Nye steder, og en regnfuld mandag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går spiste jeg brunch sammen med min dejlige kæreste, efterfulgt af træning og afslapning – skøn søndag! (Har også spist brunch sammen med mine veninder på Café G (Gråbrødretorv) i denne uge, virkelig god brunch), samt spist tapas på Café Metropolitan (Frederiksberg) sammen med en veninde. Elsker mad, og elsker at prøve nye steder af!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag er det mandag – og en grå og regnfuld en af slagsen. Jeg skulle rigtigt have vist “mine udvekslingsstuderende” rundt på skolen i dag, men vi blev enige om at finde en dag hvor vejret var bare lidt bedre. Så i dag står den bare på afslapning, jeg har tegnet lidt (se ovenstående billede), og så vil jeg bare være max sund, og se nogle dokumentar film og slappe af.

Hvad skal I i dag? 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply