Personal

ONE THING AT A TIME

Jep, lige så meget som jeg ville ønske at jeg kunne diske op med 5 blogindlæg om ugen, så må jeg indse at det ikke er en realitet lige nu. Vigtigst af alt lige nu arbejder jeg nemlig på mit bachelor projekt, samt skal også forberede mig til to andre eksamener, jeg har også et arbejde at passe, og så vil jeg også gerne få trænet og slappet lidt af.

Så derfor bliver det nok til en mindre pause herinde for en lille tid – men bare rolig, jeg kommer helt sikkert tilbage, og forhåbentligt med en masse ekstra energi når jeg engang er ovre på den anden side. Og måske der kommer et lille indlæg ind engang imellem. Jeg håber at i vil blive hængende, og have lidt tålmodighed med mig. Kan i have det rigtig godt indtil da <3

Ya, just as much as I would want to be able to write 5 blog posts each week, I just have to realize that that is simply not a reality right now. Much importantly right now is the bachelor project I’m working on, besides that I also have two other exams to prepare for, I have some work I need to do sometime, and I also want to get some exercising done, and be able to just relax.

So therefore I’ll take a minor pause in here for a little while – but don’t worry, I’ll be back again, and hopefully with a lot of extra energy once I’m out on the other side. And maybe a little blog post will be posted in here once in a while. I hope that you’ll keep sticking around, and have some patience with me. Until then – all the best to you <3 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply