Personal

På mit natbord

Skærmbillede 2016-02-22 kl. 15.22.41Som overskriften siger, så er dette hvad der er at finde på mit natbord for tiden.

  • Deep Sleep Pillow Spray
  • Bogen “Glem hvad andre tænker – mod til at være sårbar” – Brené Brown
  • Falsk lys

Jeg er begyndt at bruge ‘Deep Sleep Pillow Sprayen‘ stort set hver nat, og jeg ved ikke om det bare er psykisk indbildning, men jeg synes faktisk, at jeg falder hurtigere i søvn når jeg har sprøjtet den på min pude. Derudover har jeg også denne bog liggende, jeg er faktisk ikke startet på den endnu, da jeg kun lige har afsluttet (i går aftes) en anden bog (‘Mod til selvværd især for særligt sensitive mennesker‘ af Susanne Møberg). Men jeg glæder mig rigtig meget til at læse den, den lyder virkelig interessant. Jeg er så glad for at jeg er begyndt at læse fritidsbøger igen, jeg elsker at lære nye ting (hvilket jeg selvfølgelig også gør på mit studie, men jeg elsker også at lære om andre ting som jeg også interesserer mig for, men som man ikke lige lærer om på studiet: for eksempel kost, sundhed, selvværd, om at være sund og i balance i sindet).
Når jeg læser inde i min seng, så har jeg dette lille falske lys som min lille læselampe. Det er virkelig genialt. Jeg fik 2 styks af disse af min kæreste i julegave, og de er perfekte til at give hyggebelysning, uden at man skal huske at være opmærksom på at der ikke er noget, der lige pludselig brænder ned.Skærmbillede 2016-02-22 kl. 15.22.58

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply