Happiness Health

Remember to take care of yourself

Skærmbillede 2016-08-14 kl. 16.50.07

Nu er søndagen næsten ovre, og jeg ville bare lige høre om du har husket at tage dig af dig selv? Plejet din krop, spist noget lækkert, slappet af, læst en god bog? Gjort noget som får dig til at have det godt med dig selv. Jeg mener at det er rigtigt vigtigt at vi sætter tid af til os selv, og bruger den på lige hvad vi helst vil. Om det så er at gå en lang tur, at få ordnet en masse ting, at slappe af med en bog eller tv. Ligegyldigt hvad, så synes jeg det er rigtig vigtigt at tage sig tid til det man gerne vil, i hvert fald et par gange om ugen.

Jeg har selv lavet en lille plan, om at når jeg kommer hjem fra ferie, så vil jeg én gang om ugen få gjort alle de ting, som gør at jeg virkelig får det rart og godt med mig selv. Så én dag om ugen vil jeg sætte af til at: få gjort rent i hele lejligheden, givet mig selv en hårkur, og en ansigtsmaske eller skrubbemaske, bruge lidt tid på ansigtsmassage og et fodbad. Og så ellers bare drikke en god kop te og lige bruge noget tid med en god bog, eller tv serie, eller andet godt.

Jeg håber at I har haft en god søndag derude! Jeg har brugt det meste af min søndag på at gøre klar til at min kæreste og jeg rejser til New York (!!) i morgen.

Now the Sunday is almost over, and I just wanted to hear if you have remembered to take care of yourself? Taken care of your body, eaten something delicious, relaxed, read a good book? Something which makes you feel better about yourself. I believe that it is important that we take time for ourselves, and used it on whatever we want to do once in a while. Even if it is going for a long walk, getting a lot of things done, relaxing with a good book or some tv. No matter what, I think that it is important to take time for what you want to do, at least a few times a week. 

I have made a little plan myself, that when I get home from vacation, then once a week I want to do all the things that makes me feel good. So one day a week I will: clean the apartment, give myself a hairmask, a facial mask or scrub, spend some time on giving myself a facial massage and a footbath. And then drink some good tea, and just spending some time with a good book, tv serie or something else. 

I hope that you have all had a lovely Sunday! I have spend the most of my Sunday on preparing for my boyfriend and I leaving for New York (!!) tomorrow.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply