Personal

serie anbefaling – making a murderer

Skærmbillede 2016-01-27 kl. 14.22.34Jeg tænkte at jeg lige ville komme med en serie anbefaling. Er der noget jeg synes er enormt spændende er det altså dokumentarer. Det kan være dokumentarer om alt muligt; sundhed, miljøproblemer, religiøse sager, mord sager osv.

Netflix har udgivet dokumentar serien ‘Making a murderer‘.
Så min kæreste og jeg besluttede os for at se den. Aldrig nogensinde har jeg følt at verden var så uretfærdig før!

Serien handler om manden Steven Avery. Steven og hans familie er ikke de mest velsete mennesker i hans hjemby. Da Steven er omkring de 18 år ryger han i fængsel med begrundelsen at han har voldtaget en dame. 18 år senere (ja, du læste rigtigt – 18 år sidder han i fængsel), finder man så ud af at det ikke er ham som har begået denne forbrydelse og han bliver så løsladt.

Ikke længe efter at han er blevet løsladt, bliver han beskyldt for at have begået et mord. Nu vil jeg ikke røbe for meget, men vil nævne at politiet i hans hjemby virker meget korrupte.

Man bliver sur og arrig og man synes at det hele er uretfærdigt når man ser serien. Men den er værd at se. Den sætter også fokus på, at retssystemet og politiet måske ikke altid er helt så perfekt som man lige går og tror at det er.

Har I set serien? Og hvad synes I om den og om selve sagen? Eller har I nogle gode serie anbefalinger?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply