Personal

Sorry for the silence

Skærmbillede 2016-06-14 kl. 17.54.38Jeg ville bare lige tjekke ind og UNDSKYLDE for stilheden for tiden! Lige pt. står jeg overfor 2 mundtlige eksamener, forberedelse til sommerskole, samt en jobsamtale indenfor de næste 2 uger. Puha, der er nok at se til – men livet er skønt!
Men som sagt beklager jeg at der er så stille herinde for tiden, jeg glæder mig til at komme over på den anden side af eksamenerne og kunne forberede en masse gode indlæg og videoer til jer. Jeg føler mig TOP motiveret til at skrive en masse indlæg om blandt andet sundhed! Indtil da, så husk at I kan følge mig på Instagram (@camillatromborg) hvor jeg er flittigt aktiv.

I just wanted to check in and say that I am SORRY for being so quiet in here lately! At the moment I have 2 oral exams, preparation for summerschool, and a job interview within the next 2 weeks. Gosh, that’s a lot – but life is wonderful!
But as mentioned I am really sorry that I am not posting much in here these days, I am looking forward to getting ‘on the other side’ of the exams and be able to make a lot of good posts and videos for you guys. I am feeling SO motivated to write posts about health and nutrition! Until then, remember that you can follow me on Instagram (@camillatromborg) where I am quiet active.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply