Happiness Travels Videos

Summer House Trip Video

summerhouse

Så fik jeg bikset en lille video sammen fra jeg og min families sommerhus tur. Det var super hyggeligt, og den stod bare på ren og skær afslapning! I dag er der præcis én uge til, at min far og jeg skal til Schweiz – og jeg glæder mig! Det er omkring 15-16 år siden at jeg sidst var der, så kan ikke huske synderligt meget, så glæder mig til at se det hele igen. Rigtig god dag til jer alle derude!

So I mixed together a little video from mine and my family’s summer house trip. It was super cozy, and it was all about chilling and relaxing! Today there is exactly one week til I’m going to Switzerland with my dad – and I’m so excited! It’s about 15-16 years since I was there last time, so I can’t really remember anything from there, so I’m really excited to see it all again. I hope you’ll all get a great day!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply