Holistic beauty & skincare

Sunde skønhedsvaner

Jeg har I mange år brugt RIGTIG mange forskellige cremer, rensesæber, skintonics osv. osv. osv. Alt muligt med alverdens forskellige indholdsstoffer i, som man egentlig ikke rigtigt kendte, eller kunne udtale navnene på allesammen = altsammen noget der egentlig ikke er særlig sundt for din hud. For det du smører på huden udefra, er mindst lige så vigtig, som det du fylder din krop med. Derfor har jeg besluttet med mig selv at det kun skal være rene og sunde ting, som jeg propper på min hud udefra også.

ANSIGT OG KROP:
Hver morgen og aften bruger jeg mandelolie i hovedet, og jeg bruger det også på kroppen efter at jeg har været i bad.
(den store mandelolie jeg bruger har jeg købt i Matas. 500 ml for 100,-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KROP OG HÅR:
Kokosolie
bruger jeg både i ansigtet af og til, og så tricket som alle snart kender; med at proppe lidt i hår spidserne, og så sætte det op i en knold inden du skal sove og vaske det ud dagen efter. Derudover har jeg også hørt at kokosolie skulle være en god erstatning til barberskum, har dog ikke prøvet det endnu, men det tænker jeg at jeg også snart skal prøve.
(kokosolien er købt i Søstrene Grene. 217 ml for 53,-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LÆBERNE:
Til læberne har jeg lige købt denne (ikke mindst fine) sunde alt-mulig-creme. Den kan bruges til al slags tør hud, også hænder og fødder. Men jeg bruger den nu som læpepomade lige nu.
Det er økologisk sheasmør fra Sæbeværkstedet, og den er rigtig god.
(købt i en lokal butik på Samsø, mener at prisen var omkring de 60,-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply