Environment Sustainable & Conscious living

SUSTAIN DAILY’S NYE MAGASIN SUSTAIN YEARLY

Jeg må lige råbe højt omkring dette fantastiske magasin! Hvis du interesserer dig for bæredygtighed, eller hvis du gerne vil lære mere omkring det, så skal du kende til Sustain Daily. Det er nemlig et online blognetværk, der deler gode tips og tricks til at leve et mere bæredygtigt liv. Jeg er hovedkuls forelsket i hele deres univers, og følger med på både deres blog og instagram. Og, nu har de også udgivet et magasin! Et magasin fyldt med masser af god viden, og masser af tips og tricks til at leve et mere bæredygtigt liv.

Du kan læse artikler om zero waste, masser af små gode tips til hvad du kan gøre for at leve mere bæredygtigt, inspiration til bæredygtige podcasts, bøger og apps, bæredygtig mode og meget mere.

Så hvis i ikke allerede kender til hjemmesiden eller magasinet, så skynd jer ind og tjek det ud, der er så meget godt indhold at finde!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ida B
  May 20, 2017 at 7:17

  Tak for lån 🙂 skal helt sikkert have fat i det – omend bare for at støtte projektet!

 • Reply
  SUSTAIN YEARLY MAGAZINE KICKSTARTER CAMPAIGN - CAMILLA TROMBORG
  January 26, 2018 at 20:24

  […] så er det et skønt magasin med fokus på hvordan man kan leve mere bæredygtigt hele året rundt. Magasinet blev udgivet for første gang sidste år i Danmark, og i år er drømmen at det skal udgives både på dansk og engelsk, så det […]

 • Leave a Reply