Sustainable & Conscious living Zero waste

SWITCHING TO A BAMBOO TOOTHBRUSH CASE

Hver gang jeg har skulle ud og rejse har jeg før i tiden brugt en plastik pose til at lægge min tandbørste i, men nu har jeg fået købt mig det fineste bambus tandbørste hylster, som jeg kan putte min bambus tandbørste i.

Et meget simpelt lille tip, men noget som kan spare én plastik pose hver gang jeg skal et sted hen, og det løber jo alligevel op. Det handler om de små ting, hvor man kan gøre en forskel – og så bare tage et trin ad gangen imod noget bedre.

Jeg købte min i Res Res, men jeg er sikker på at man også kan finde den i online shops.


English:
Overtime I went traveling before I always used a plastic bag to put my toothbrush in, but now I’ve bought a lovely toothbrush travel case, where I can put my bamboo toothbrush in. 

It’s a very simple tip, but a place where I can avoid using 1 plastic bag everytime I need to go somewhere, and that quickly adds up. It’s about the small things you can do which makes a different – just take one step at a time toward something better.

I bought mine in Res Res, but I’m sure you can find it on online shops as well.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply