Sustainable Sustainable & Conscious living

SWITCHING TO COMPOSTABLE BAGS

Jeg elsker at finde nye måder hvorpå jeg kan ændre små ting i min hverdag, og gøre mit liv lidt mere bæredygtigt.

Derfor blev jeg også rimelig excited over de her komposterbare poser fra Maistic! Så behøves man ikke længere købe plastik poser som er skadelige for naturen, men man kan istedet for bruge disse poser som også kan nedbrydes og dermed ikke skader naturen. Ret fantastisk ikke?

Jeg ville også lige slå et godt ord for Maistic, som ikke kun laver poser, men også miljøvenlige skuresvampe, rengøringsklude og meget andet.

English:
I love to find new ways where I can change small things in my every day life to make it more sustainable.

I’m pretty excited about these compostable bags from Maistic! In that way you do no longer have to buy plastic bags which are harmful for the nature, but instead you can just use these bags which are compostable and thereby do not harme nature. Pretty amazing right?

I just want to put in a good word for Maistic which does not only make bags, but also environmental cleaning cloths and other things.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply