Sustainable & Conscious living Zero waste

SWITCHING TO SOY CANDLES

Jeg har altid elsket stearinlys, og altid fundet det utrolig hyggeligt at have levende lys tændt omkring mig. Dog har jeg lært de seneste år, at stearinlys er virkelig dårlige for både miljøet, og for dig selv. Heldigvis er der et alternativ, og det er soyalys.

Indtil videre har jeg kun ét soyalys, som jeg fik i gave af mine søde veninder. Men min intention er at når jeg fremover får opbrugt mine gamle stearinlys, og skal have nye lys, så skal det fremover kun være soyalys. Man kan købe soja lys flere forskellige steder, for eksempel har jeg set af ‘A Door’ på Istedgade og ‘Gå Grøn’ på Jægersborggade skulle have nogle. Derudover kan man også bestille dem via nettet fra Åbenlys (hvor mit eget lys, som i kan se på billederne, er fra).

Bare et lille tip som kan gøre din hverdag mere bæredygtig!

I’e always loved candles, and always found it incredibly cozy to have living candles around me. However, I’ve throughout the recent years found out that regular candles are really bad for the environment, and for you. Luckily, there is an alternative, and that is soy candles.

At the moment I only have one soy candle, which I got as a present from my sweet friends. But my intention is that in the future when I’ve used up my old regular candles and need new ones, it will only be soy candles. 

Just a little tip to make your everyday life more sustainable! 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  SWITCHING TO STAINLESS STEEL STRAWS - CAMILLA TROMBORG
  May 23, 2017 at 6:12

  […] Read also: Switching to soy candles  […]

 • Reply
  COZY SPA DAY ESSENTIALS
  September 14, 2017 at 4:45

  […] Lys er bare hyggelige. Jeg elsker at tænde lys, og foretrækker soya lys (læs hvorfor her), og ellers så er min himalaya salt lampe også med til at skabe den hyggeligste […]

 • Leave a Reply