Food Health

TEA TIME – ALL TIME FAVOURITE

Jeg tænkte at jeg lige ville dele endnu en ‘tea time’, hvor jeg deler gode teer med jer. Men, i dag er det om min all-time favourite te! Og det er en te som jeg har drukket stort set hver eneste dag (flere gange dagligt) igennem de sidste 3-4 år. Og det er Pickwick’s green tea with lemon. Jeg lærte for mange år siden, at grøn te simpelthen var så fantastisk sundt og godt for en, og at det indeholdte mange antioxidanter (og antioxidanter er super gode for dig fordi de beskytter din krop mod dårlige ting! Du kan bl.a. også finde mange antioxidanter i bær). Og da jeg lærte det, så tænkte jeg at jeg skulle begynde at drikke det. Først købte jeg bare en omgang plain green tea, og det var sgu lidt kedeligt. Men så faldt jeg over den grønne te med citronsmag fra Pickwick. Den smager stadig sundt, men ikke kedeligt og ‘for sundt’, og den blev hurtigt min favorit og jeg har, som sagt, drukket den næsten hver evig eneste dag igennem de sidste mange år.

Fordele ved at drikke grøn te
– antioxidanterne i grøn te kan hjælpe med at forebygge kræft
– det øger fedtforbrændingen, og kan derfor især være godt for folk der gerne vil tabe sig
– det kan beskytte hjernen, og mindske risikoen for at få alzheimers
– og meget, meget mere

I thought I would share another ‘tea time’ with you, where I share good teas. But, today it’s about my all-time favourite tea, and it’s the tea I’ve been drinking almost every day (several times a day) throughout the last 3-4 years. And that is Pickwick’s green tea with lemon. I learned many years ago that green tea was just amazingly healthy and good for you, and that it contained lots of antioxidants (and antioxidants are super good for you, because they protect your body from bad things. There are also a lot of antioxidants in berries for example). When I learned this, I had to try it out. First I just bought some plain green tea, which was to be honest really boring. But then I discovered the green tea with lemon from Pickwick. It still tasted healthy, but not boring and ‘too healthy’, and it quickly became my favourite, and, as mentioned, I’ve been drinking this almost every day throughout the last couple of years. 

Benefits of drinking green tea
– the antioxidants in green tea can help prevent you from getting cancer
– it increases fat burning, and can therefore be especially good for people who want to lose weight
– it may protect your brain, and lower the risk of getting alzheimer’s 
– and much, much more 

Relevant articles:
10 Proven benefits of Green tea
9 Amazing beauty benefits of tea 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    MY FAVOURITE SELFCARE RITUALS - CAMILLA TROMBORG
    October 17, 2017 at 7:00

    […] Grøn te At drikke grøn te er noget jeg personligt gør hver evig eneste dag, og gerne flere kopper om dagen. Jeg elsker simplethen bare en god kop varm te, og så er jeg vild med at grøn te også har en hel den sundhedsmæssige fordele, bare læs med her. […]

  • Leave a Reply