Inspirering people

The Intern – anbefaling

Skærmbillede 2015-10-16 kl. 08.06.59

Den anden dag var jeg inde og se “The Intern” (eller “Praktikanten”) i biografen med min mor, far, søster og alle danske pensionister. Vi nåede lige at tænke “åh åh, hvad er det vi har valgt at se”, da vi så hvor mange pensionister der var inde i biografen. Men det er simpelthen en af de sødeste og mest lærerige og givende film jeg længe har set. Den var sød, sjov, trist – det hele. Og så elsker jeg Anne Hathaway, hun er virkelig bare en herlig skuespiller og jeg har fulgt hende længe – lige siden “Prinsesse eller ej”, “The Devil Wears Prada”, til “Love & Other drugs”, “Batman” og ikke mindst hendes fænomenale præstation i “Les Miserables”. Robert De Niro havde jeg ikke det store kendskab til, men han var den hyggeligste og den mest “grounded man” nogensinde i denne film.
Den kan helt klart anbefales, og både jeg, min mor, far og lillesøster elskede den og det har jeg også hørt fra mange andre at de gjorde 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply