Inspirering people

The Perfect Everyday (Vegan) Bag

vegan bag

Jeg har fundet den perfekte hverdagstaske i min optik. Der er lige plads til min computer, nogle bøger, et kamera, noget vand og mad! Og så er den tilmed rigtig fin. Jeg var på udkig efter en ny taske, som var vegansk, men samtidig havde læder-looket. For jeg er elle vild med læder-looket, men jeg er bare ikke længere så vild med at det skulle være ægte læder. Så faldt jeg over mærket Even & Odd, som laver en masse flotte, og billige, tasker. Jeg har ikke helt kunne finde ud af, om alt hvad de laver er vegansk, men denne taske er i hvert fald. Man kan blandt andet købe deres fine sager via Zalando.com.

I’ve found the perfect everyday bag if you ask me. There’s exactly room for my computer, some books, a camera, some food and water! And it’s also very pretty. I was looking for a new bag, which were vegan, but still had the leather-look. Because I love the leather-look, but I just ain’t that much into real leather anymore. So I fell over the brand Even & Odd, which make some beautiful, and cheap, bags. I haven’t really figured out if everything they make is vegan, but at least this bag is. You can buy there pretty stuff on Zalando.com

vegan bag

Just a little tip for you guys, if any of you were looking for a pretty, simple everyday (vegan) bag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply