Travels

Tilbage til England

big ben Jeg har virkelig en stor forkærlighed for England. For landet. For de smukke bygninger. Atmosfæren. For alle de kreative sjæle der er sprunget ud af det land. For forfatterne. For de film der er skabt der. Og ikke mindst, for den engelske accent! Jeg mildest talt elsker England.

Jeg har været i London 3 gange på små ferier, og så har jeg været på 1 måneds engelsk sprogkursus i Oxford med organisationen EF (Education First) tilbage i 2013. Den måned var så givende, lærerig og fantastisk! Jeg kan i den grad anbefale at alle (især unge) tager ud på en selvstændig rejse, bare for noget tid og finder ud af hvordan det er at stå på egne ben i et fremmed land – det lærer man virkelig meget af, og man lærer enormt meget om sig selv. london eye

Jeg elsker altså England, og jeg har hungret efter at vise landet til min kæreste. Så da Norwegian havde utrolig billige billetter for noget tid siden, så slog vi (måske nok mest jeg) til.

Så nu skal vi til London i 4 dage i maj måned, og planen er at vi den ene dag smutter til Oxford. Jeg vil så gerne tilbage dertil igen, og ikke mindst vise min kæreste den fantastiske by og stemning der er der. london

Billederne er alle nogle jeg har taget på mine tidligere ture til England, de første 4 er fra London og den sidste er selvfølgelig af Oxford university’s biblioteks bygning, som er så smuk! st paul

oxford1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply