Inspirering people

Tip om en smuk kalender: Atelier Aarhus

Skærmbillede 2016-09-01 kl. 07.32.39(Billede fra Emma Martiny’s blog)

Jeg ville lige dele et lille tip med jer – denne smukke kalender! Som de to århusianske piger, Emma og Mette har lavet. Den er simpelthen så fin, og fra i nat af kunne man preorder den, for at være sikker på at få et eksemplar, da der kun findes et begrænset antal.
Så jeg stod simpelthen op kl 00.00, for at være sikker på at få den bestilt hjem. Både fordi jeg rigtig gerne vil eje kalenderen, for den er virkelig fin og funktionel, men også fordi jeg gerne vil støtte deres projekt.

Hvis du kunne være interesseret i kalenderen, kan du både se en video om den og købe den herinde.

Husk at du også kan læse mit interview med Emma Martiny lige her.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply