Holistic beauty & skincare

Ugens anbefaling – ansigtsmassage ruller

Skærmbillede 2016-02-15 kl. 17.08.20

Denne uges anbefaling er: en ansigtsmassage ruller!

Forleden var jeg forbi The Body Shop inden jeg skulle på arbejde. Jeg var der egentlig bare for at kigge udvalget igennem, for jeg elsker at kigge på deres produkter. Men så faldt jeg over denne her (altså ikke i bogstavelig forstand), og da jeg allerede ønsker mig sådan en ansigtsskrubber i fødselsdagsgave(se her), så tænkte jeg at denne også var lidt i samme duer, men alligevel lidt anderledes. Så jeg hapsede den med hjem.

Det er simpelthen en lille ruller, man bruger til at give sig selv ansigtsmassage. Ekspedienten i The Body Shop anbefalede mig at smøre noget olie ud i ansigtet og så stille og roligt kører olien ud i hele ansigtet med rulleren. Man skal ikke trykke særlig hårdt, men bare rulle den stille og roligt hen over ansigtet. Jeg spurgte også om hvor ofte man burde gøre det, og der var ingen begrænsninger – ekspedienten selv, kunne bruge den dagen lang hvis det skulle være!

Jeg ved ikke hvor stor effekt den har på huden endnu, men jeg tænker at ved at rulle over huden, sætter den stille gang i noget blodcirkulation, som derved er med til at få mere glød og liv i huden. Det er jo et plus hvis det er tilfældet, og ellers så bruger jeg den nu bare, fordi det føles skønt og afslappende!Skærmbillede 2016-02-15 kl. 17.08.38

Jeg er allerede stor fan af den! Og sammen med den og noget tørbørstning, og nogle lækre olier, duftlyse, en dejlig varm kop te og en bog – ja, så er jeg ved at have den perfekte lille hjemmespa herhjemme. Og det elsker jeg altså. Hvis man spørger mig, er det at pleje hud og krop og bare tage det stille og roligt, den perfekte måde at slappe af på!

Skærmbillede 2016-02-15 kl. 17.09.01
(
Ansigtsmassage rulleren er som sagt købt i The Body Shop, og jeg gav 75,- for den)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply