Holistic beauty & skincare

Ugens anbefaling – Egyptian Magic Cream

Skærmbillede 2016-03-14 kl. 13.49.40

Denne uges anbefaling er: Egyptian Magic Cream!

Denne creme købte jeg for noget tid siden nu, efter at jeg havde hørt meget godt om den.
Det er en rigtig fed creme, som kan bruges på alle områder af huden og så er den genial til tør hud!

Jeg er blevet rigtig glad for at bruge den over natten, hvis min hud er lidt ekstra tør og trænger til godt med fugt. For eksempel, i går var jeg ude hele dagen i den kolde luft og gå rundt i København med min veninde fra Japan som pt. er i Danmark. Efter at have gået rundt i 5 timers tid i bidende kulde, kunne jeg godt mærke på min hud at den var tør og træt da jeg kom hjem. Så efter at have renset mit ansigt, så brugte jeg denne som en ‘tyk natcreme’. Bare et godt lag på og VOILA, så vågnede jeg op med dejlig blød og slet ikke tør hud, skønt!

Jeg ved at man kan købe cremen i de fleste helsekost butikker (jeg købte min i Helsemin i Frederiksberg Centeret), og så kan du læse meget mere om cremen herinde.

Skærmbillede 2016-03-14 kl. 13.49.58

Skærmbillede 2016-03-14 kl. 13.50.16

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply