Holistic beauty & skincare

ugens anbefaling – Karmameju STAR Micellar Water

Skærmbillede 2016-01-28 kl. 09.03.19

Denne uges anbefaling er: Karmameju Star Micellar Water!

Jeg har altid elsket alt hvad der hedder hudpleje, kropspleje og skønhedsprodukter. Jeg har dog de sidste par år gået mere op i at alle de diverse produkter jeg nu propper på min krop, også skal være nogle der er gode for kroppen og ikke fyldt med alt muligt dårligt.

Jeg har læst om Karmameju’s produkter i noget tid, og er ret vild med deres koncept med fokus på aromaterapeutisk hudpleje, samt at de ikke bruger parabener (og meget andet) og at de ikke tester på dyr. Så fint koncept. Så jeg blev nødt til at prøve dette renseprodukt.

Skærmbillede 2016-01-28 kl. 09.03.44

Hvordan gør du?
Ligesom de fleste andre rens, så gennemvæder man bare en vat rondel med rensevandet og så fjerner du din make-up (eller bare renser dit ansigt) med den. Jeg bruger den selv både morgen og aften, og jeg synes at den fungerer rigtig godt. Jeg synes at min hud er blevet pænere (ikke så mange urenheder), om det så lige skyldes dette produkt kan jeg desværre ikke sige noget om. Men jeg synes i hvert fald at den er skøn at bruge, og at den netop har en aromaterapeutisk effekt pga. duften. Jeg vil i hvert fald købe den igen, når jeg har brugt denne op.

Produktet er som sagt fra Karmameju, og kan fås lige her.

Skærmbillede 2016-01-28 kl. 09.04.09(*Indlægget indeholder affiliate links)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply