Holistic beauty & skincare

Ugens anbefaling – The Body Shop Tea Tree Scrub

Skærmbillede 2016-02-25 kl. 09.12.39

Denne uges anbefaling er: The Body Shop Tea Tree Scrub!

Jeg købte denne sag for en 20’er på loppemarked, den var helt ny og ikke brugt (normalt koster den 100,- hos The Body Shop), så det var et godt kup syntes jeg selv!
Jeg er ret vild med scrubs, både til kroppen og til ansigtet, da jeg syntes at man får så dejlig blød hud af det bagefter – og tanken om en helt ny og ren eksfolieret hud, hvor man fjerner alle døde hudceller, er bare skøn! Denne her er til ansigtet, og den er med tea tree oil.
Tea tree oil er antibakterielt, og er super godt til hvis man har tendens til urenheder. Så den er altså både med til at rense huden, den modvirker urenheder og så skulle den også give rene porer og glattere hud.
Jeg har kun brugt den i 1,5 uge indtil videre, men er allerede rigtig glad for den! Jeg bruger den ca. hver 2.-3. dag. Jeg skyller ansigtet med lunkent vand, smører scrubben ud i ansigtet og kører den rundt med fingrene (den har desuden en dejlig kølende effekt!). Derefter fjerner jeg den med lunkent vand, og skyller ansigtet igen for at sørge for at det hele er væk. Så tørrer jeg ansigtet med en vaskeklud, og herefter bruger jeg min Karmameju rens og til sidst bruger jeg enten mandel- eller kokosolie i ansigtet (eller, hvis det skal være rigtigt godt, så bruger jeg min LUSH serum bar!).

Skærmbillede 2016-02-25 kl. 09.12.59Tea tree scrubben, fra The Body Shop kan findes inde på deres hjemmeside lige her!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply