Happiness Personal

Velkommen hjem til mig

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu syntes jeg efterhånden at det var på tide med et indblik i vores nye (dejlige!) lejlighed. Min kæreste og jeg er jo flyttet sammen (for første gang for vores begges vedkommende), i en dejlig lejlighed i Vanløse – tæt på min skole og arbejde, tæt på min kærestes arbejde og ikke langt fra begge vores familier – det er bare perfekt!
Vi har nu boet her i et par dage, og elsker det! Vi har bare gjort det til lige vores helt eget, og det er så hyggeligt at når man kommer hjem (eller rettere når min kæreste kommer hjem), at kunne se hinanden og bare hygge 🙂

Synes dog stadig der mangler lidt hist og her; billeder og planter – men det skal nok komme. Tror mit næste køb skal være en fingerphilodendron plante, de er simpelthen så fine!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply