Personal

Velkommen til

DSC_0112Velkommen til min blog! 

Jeg har længe gået og puslet med tanken om at lave min egen blog, da jeg mildest talt elsker at skrive, tage billeder og dele ting og sager. Den vil komme til at handle om alt fra rejser (ovenstående billede er fra en Pariser-veninde tur jeg lige er kommet hjem fra), mad, gode caféer og restauranter, sundhed og træning, livet som studerende, min hverdag generelt, bolig indretning (for jeg står og skal til at flytte hjemmefra for første gang nu) og alt hvad der ellers falder mig ind. I skal alle være så hjertelig velkomne til at følge med på denne blog 🙂

Kort om mig:
Jeg hedder Camilla, og er 21 år gammel. Jeg er lige ved at slutte mit 2. semester af på min bachelor, som jeg tager på CBS, og så står jeg og skal flytte sammen med min dejlige kæreste, ja lige nu og her faktisk (så forvent endelig indlæg om lejligheds-istandsættelses-projekter). Jeg elsker at rejse, læse, skrive, tage billeder, opdage nye ting og steder og at udforske, og at være sammen med min dejlige kæreste, mine fantastiske veninder og min familie.
Derudover har jeg masser af store drømme, som jeg arbejder på at få til at gå i opfyldelse.
Jeg er også lidt af en sundheds-helse-freak, og ville kunne bruge timer i helseshops, og det antal sundhedsbøger jeg efterhånden har læst, er snart ikke til at tælle mere. Men alt det skal der nok komme meget mere af.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply