Inspiration

Very Good Lives

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The importance of imagination

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“unless you live so cautiously that you might as well not have lived at all”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“We do not need magic to transform our world; we carry all the power we need inside ourselves already”

I går fik jeg sommerferie! Det vil dermed også sige at min første år på universitetet, og dermed 1/3 af min bachelor allerede er klaret, det er for vildt. Tiden går hurtigt. Men nu har jeg sommerferie, og det er dejligt. Jeg skal læse alle de bøger jeg ikke har haft tid til hele det forgange år, jeg skal ud i solen, jeg skal gå ture, jeg skal opleve og opdage, og jeg skal nyde tiden sammen med venner, familie og kæreste. I dag startede jeg ud med at læse J.K. Rowling’s (Harry Potter forfatteren) dimissionstale til nogle Harvard studerende. Den kvinde er virkelig en af mine aller største inspirationer og rollemodeller. Og hendes tale skuffede heller ikke, hun inspirerer på alle tænkelige måder. Jeg kan i den grad anbefale at læse hendes fine lille tale, som kan læses i bogen “Very Good lives”. For hun formår at gøre det så simpelt, tænksomt, smukt og tankevækkende.

Ja, det står vidst klart for alle at jeg er kæmpe fan af den kvinde, hun er en inspiration uden lige 🙂

English translation:
I have summer holiday now, and I cannot wait to read all the books I haven’t had time for the entire year. I just started by reading J.K. Rowlings’ (the Author of the Harry Potter books) graduation speech for some Harvard students, which can be read in the book “Very Good Lives”. She is one of my biggest inspirations and role models, and I truly recommend this little wonderful speech.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply