Environment Sustainable Sustainable & Conscious living Zero waste

VIND ET GAVEKORT PÅ 600,- TIL BLESCHU

Jeg besluttede mig for at lave en konkurrence på Instagram, mest af alt for at give lidt tilbage til alle de fantastiske mennesker der følger mig derinde og som liker, kommenterer og skriver beskeder. Det betyder SÅ meget!

Jeg lavede en konkurrence hvor man kunne vinde et gavekort på 300,- til Bleschu’s online webshop, så den der vinder kan bruge pengene på at købe noget der kan gøre livsstilen lidt mere bæredygtig. På Bleschu’s hjemmeside kan du få alt fra træopvaskebørster, sæbenødder, sæber, shampoo barer, bee’s wrap og meget, meget mere!

Men! Nu har Bleschu valgt at doble beløbet op! Så nu kan du altså vinde et gavekort på 600,- til Bleschu!

Hvis du vil være med i konkurrencen, så foregår den inde på min Instagram profil
Alt du skal gøre er at følge mig, kommentere 1 ting som man kan gøre for at passe bedre på planeten, og tagge en ven som også kunne være interesseret i at deltage i konkurrencen.

Konkurrencen er kun for folk der bor i Danmark, og den slutter på søndag d.10. december kl. 10 hvor jeg trækker en tilfældig vinder og kontakter personen.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Camilla Nyegaard
  December 8, 2017 at 10:46

  Hvis vi alle sørger for at smide vores skrald i skraldespanden i stedet for i naturen, ville verden hurtigt blive et bedre sted.
  Glædelig jul

  • Reply
   Camilla Tromborg
   December 9, 2017 at 7:08

   Du har helt ret 🙂 Konkurrencen foregår dog inde på min Instagram @camillatromborg , så du skal derind hvis du skal deltage.
   Rigtig glædelig jul til dig også 🙂

  Leave a Reply