Personal Videos

VLOG JANUARY 5TH

Så fik jeg endelig taget mig sammen og lavet en vlog, hvor jeg også selv snakker. Det er bare en helt normal dag, hvor der ikke sker det helt vilde. Men jeg synes selv det er så hyggeligt at følge med i andres vlogs og videoer over deres hverdage, så tænkte at jeg også selv ville lave en. Men hold nu op jeg skulle tage mig sammen til at filme mig selv, jeg hader selv at høre min egen stemme på video, og så synes jeg bare at jeg er ret så akavet på video – men, så tænkte jeg også, at de bedste ting sker, når man vælger at overskride sine egne grænser. Og, jeg skal lære ikke at tænke så meget over hvad andre mon vil tænke, og istedet for bare gøre det jeg gerne vil. Så det har jeg prøvet på. Jeg håber at I vil tage godt imod den, og I må endelig komme med forslag til hvis der er nogle bestemte videoer I gerne vil se.

Hav en skøn fredag, og en rigtig god weekend!

So I finally pulled myself together and made a vlog, where I’m talking. It’s just a vlog about a very normal day, and nothing specifically interesting is happening. But I think it’s so cozy to follow other people’s videos and vlogs about their everyday lifes, so I thought that I would make one myself. But gosh I really needed to pull myself together to film myself, because I think my voice sound stupid and that I look really awkward on video – but, then I thought, that some of the best things happens when you cross your own boundaries. And I also need to start learning not to think so much about what others might think of me, and instead just do what I want to do. So that is what I’ve tried. I hope that you will like the video, and please come with suggestions for what videos you would like to see in the future.

Have a wonderful Friday, and a really good weekend!

See another vlog here: Christmas blog 2nd Advent

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  HEALTHY HABIT - GO FOR A WALK - CAMILLA TROMBORG
  January 9, 2017 at 8:12

  […] jeg snakkede om i min sidste video vlog, så vil jeg gerne starte et nyt koncept op, med at etablere sunde vaner. Vi har nemmere ved at […]

 • Reply
  WEEKEND VLOG - CAMILLA TROMBORG
  January 17, 2017 at 5:43

  […] Watch also my vlog from January 5th […]

 • Leave a Reply