Personal

WATCHING YOURSELF CHANGE

Forleden faldt jeg over dette billede af mig, som min søde kæreste delte på sin Instagram for 100 år siden, og jeg er bare et HELT andet menneske i dag end jeg var på det billede, både udvendig og indvendig.

Dette fik mig til at tænke på hvordan jeg har udviklet mig og ændret holdninger, meninger og værdier igennem livet. Jeg synes det er smukt at se ens egen udvikling, og ikke mindst utroligt sjovt.

For bare få år siden afblegede jeg mit hår flere gange om året hos frisøren, jeg var på A-vitamin kuren for at gøre noget ved bumserne, jeg drak og festede ofte, jeg brugte en serum for at få længere øjenvipper og mine livsværdier var bare helt anderledes end de er i dag.

Men det er ikke kun de fysiske forskelle der har ændret sig, det er også de indre.

I dag vil jeg gerne leve så naturligt som overhovedet muligt, fordi at jeg nu synes at naturlig skønhed er det smukkeste – og fordi at jeg mere tror på at skønhed kommer indefra, både i form af hvad vi spiser, men også i form af hvordan vi er som person, og om vi behandler andre mennesker ordentligt.

Kan du genkende dette ved dig selv? Vi ændrer os jo allesammen som mennesker, og det gør vi igennem hele livet – og det er smukt. Hvordan har du selv forandret dig igennem livet?

English

The other day I came across this picture of me, which my sweet boyfriend shared on Instagram ages ago, and I am SUCH a different person today, both when it comes to the outside and the inside.

That made me think of how we develop and change opinions, thoughts and values all throughout life. I think it is so beautiful to watch your own self development, and also very fun.

Just a few years ago I bleached my hair several times a year at the hairdresser, I took the A-vitamin pill to get rid of my pimples, I drank and went to a lot of parties, I used a serum to get longer eyelashes and my values in life have changed completely.

But it is not just the physical differences which have changed, but also those inside.

Today I want to live as naturally as possible, because today I think that natural beauty is the prettiest – and because I believe that beauty comes from the inside, both in terms of what we eat and put into our bodies, but also how we are as a person, and in how we treat others. 

Can you recognize yourself? We all change as humans, and we do that throughout all of our lives – and that is beautiful. How have you changed through your life?

Read also: Learn to love yourself

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Ida
  September 17, 2017 at 6:17

  Du er smuk!

  Og kender det alt for godt 🙂 var til fest i går og drak ikke.. hold nu op, det var rart!!

  For flere år siden havde jeg drukket mig hammerfuld og ville ligge med tømmermænd nu. Nu prioriterer jeg hvordan jeg har det i stedet for hvad alle andre gør – og jeg har det stadig skide sjovt uden alkohol 🙂

  • Reply
   Camilla Tromborg
   September 17, 2017 at 6:22

   Præciiiis! 😀 Det er lidt sjovt at se hvor meget man har forandret sig på visse punkter

 • Reply
  sara sophie
  September 17, 2017 at 7:31

  Jeg genkender lige præcis hvad du skriver, før i tiden afblegede jeg også mit hår, shoppede massere unaturlige produkter og tænkte ikke på miljøet eller min påvirkning derpå. Jeg har virkelig ændret mig til det bedre, hvilket er en virkelig dejlig udvikling. 😀

  • Reply
   Camilla Tromborg
   September 17, 2017 at 15:37

   Haha hvor sjovt, vi lyder meget ens 😉 Det er lidt sjovt så meget man kan ændre sig 😀 !

   • Reply
    sara sophie
    September 17, 2017 at 18:22

    Det er det nemlig! Ja, det gør vi faktisk. Også den måde vi har ændret os på til det bedre 😉 Måske vi skulle mødes?

    • Reply
     Camilla Tromborg
     September 18, 2017 at 5:02

     Det kunne da være hyggeligt 😀 hvor i landet bor du?

 • Reply
  Sara Sophie
  September 18, 2017 at 8:39

  Jeg skriver lige til dig i privat på Instagram 😊

 • Reply
  YOU CAN'T GET EVERYTHING FROM ONE PERSON - CAMILLA TROMBORG
  September 29, 2017 at 5:41

  […] Read also: Watching yourself change […]

 • Leave a Reply