Holistic beauty & skincare

Weekly recommendation – Clarisonic

Skærmbillede 2016-04-14 kl. 14.00.00Denne uges anbefaling: Clarisonic Mia 2!

I denne uge vil jeg gerne anbefale Clarisonic Mia 2, som er en ansigtsrenser.  Jeg har længe gerne ville have sådan en her, efter at have hørt så meget godt om den (den renser op til 6x så godt i forhold til hvis man bare renser med hænderne eller en vat rondel). Men jeg syntes de var pænt dyre allesammen, men da jeg så var på ferie i Caribien, så var der sørme halv pris på den ombord på skibet! Så jeg købte den som en fødselsdagsgave til mig selv, for man skal huske at forkæle sig selv engang imellem.

This weeks recommendation: Clarisonic Mia 2!

In this week I would like to recommend Clarisonic Mia 2, which is a facial cleanser. I have been wanting one of these for such a long time, after having heard so much good about it (it cleanse up to 6 times better than regular face cleansing where you just use your hands). But I thought it was very expensive, but then when I was on my vacation in Caribbean, they had it with 50 % off on the ship! So I bought it as a birthday present for myself, because it is important to remember to spoil yourself once in a while.

Skærmbillede 2016-04-14 kl. 14.00.17Jeg er allerede virkelig glad for den, fordi man virkelig føler at man får renset huden virkelig godt igennem – hvilket jo er super vigtigt! Jeg bruger den selv hver 2. dag om aftenen inden jeg skal i seng. Så gør jeg mit ansigt vådt, skyller den med lidt vand og propper en rensesæbe på den og så starter jeg den og kører den rundt i hovedet (20 sekunder i panden, 20 sekunder til næse og hage, og 10 sekunder til hver kind). Super nemt og effektivt. Jeg glæder mig til at jeg har brugt den i lidt længere tid, da jeg har læst at man faktisk godt kan få forværret sin hud lige i starten når man bruger den, fordi ens hud skal vænne sig til den, men hvis man bare bliver ved med at bruge den, så skulle man kunne se meget positive resultater!

I am already really happy for it, because I feel like it really cleanses your skin – which is super important! I use it every other day in the evening before I go to bed. I splash my face with some water, make the clarisonic brush wet and put some cleansing soap on it and then starts to move it around my face (20 seconds on the forehead, 20 seconds for my nose and chin, and 10 seconds for each cheek). Super easy and efficient. I look forward to having used it for a longer time, because I have read that your skin can actually get a little bit worse when you first start using it, but you just have to keep using it and then you will see a clear improvement of your skin!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply